lördag, januari 21, 2006

Se det snöa!

Efter att ha fått ungefär fyra timmars sömn på pendeltåget fram och tillbaka från Ikebukuro, vaknade jag upp till ett Tokyo täckt av ett decimetertjockt lager snö. Det var länge sedan jag såg snö med en så uppenbart barnslig förtjusning. En del kanske går att hänvisa till sömnbrist, men just nu finns det inget jag hellre skulle vilja göra än att kämpa mig fram genom drivorna på vägen hem till lägenheten. Allt är så vackert vitt!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Varför sov du på tåget? Då är bastun softare...

21/1/06 20:49  
Anonymous Anonym said...

Lägg upp ngt nytt för böfvulen. Man är ju intresserad av hur din sista månad i Japan ter sig...

29/1/06 11:22  
Blogger matsu said...

Ta och skriv något om hur det är hemma i Sverige istället! Här är det riktigt tunnt med nyheter hemifrån vill jag lova.

29/1/06 13:49  
Anonymous Anonym said...

Ja, det är ju viktigt att skriva om hur det är i Sverige på din Japan-blogg. Detta har jag gjort: 1:a helg efterhemkomst vare taxihelg, en snubbe som jag var juste mot och skjutsade utan att han hade pengar låtsades som om det regnade när min boss ringde och ville ha pengar dagen efter (ja, den idioten gav mig rätt nr). Det behövdes inte många minuter innan Kolle hade övertygat honom att det var smartast av kunden att betala och dessutom med en 50 lapp extra för besväret. Den här helgen festhelg. Virginies 30-årskalas var en riktig hit med runt 40 gäster och party in på småtimmarna. Grannarna klagade lite så jag får väl spela lite lägre musik i nån vecka. Igår vare Dynamic och stuffande till 0200, tyvärr är vi tillbaka till rigida svenska öppetider till skillnad från klubbarna i Japan. Skidor i Kungsberget nästa helg och så kanske jag ska dela en dublett med en kompis, så jag är nog utflugen i början av Mars.

29/1/06 20:50  
Blogger matsu said...

Jag blir riktigt avis på skidåkningen. Inte för att det inte finns tillfälle här, det är bara det att man måste bege sig iväg en bra bit så det hinns inte riktigt med nu på sluttampen.

30/1/06 09:04  

Skicka en kommentar

<< Home